ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ONLINE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Συνεδρίες μέσω Skype για κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχολογικά τεστ, life coaching, wellness και άλλα.

Δοκιμάστε την ΔΩΡΕΑΝ ψυχοθεραπεια online και life coaching και αποκτήστε ευεξία...

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δευ-Παρ: 9:00πμ - 9:00μμ
Σαβ:  9:00πμ-3:00μμ
Τις Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Ψυχοθεραπεία online η διαδικασία προς την ευεξία

Τι πραγματικά είναι η ψυχοθεραπεία online;

Θεραπεία Online - Online Therapy

Πώς έχει γίνει η ζωή μας;

Η ζωή μας αντί να γίνει ευκολότερη έχει γίνει πιο δύσκολη, γεμάτη από ενοχλήσεις, απογοητεύσεις, απαιτήσεις, πιέσεις και προθεσμίες. Στο σημερινό κόσμο βλέπουμε την προσοχή μας και τις σκέψεις μας να μην κατευθύνονται προς τη ευτυχία μας. Η ζωή, κατά τον τρόπο που την ζούμε, μας γεμίζει με διάφορα ψυχολογικά ζητήματα και προβλήματα.

Κατάθλιψη

Καθημερινά προσπαθούμε να φτάσουμε στην τελειότητα, όταν, απ' την άλλη μεριά, η τελειότητα είναι ανέφικτη και μη ρεαλιστική. Έτσι, σε αυτό το νέο μας κόσμο υπάρχουν πολλές ανησυχίες με αποτέλεσμα να μας έχουν αλλάξει και ως εκ τούτου, μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε κατάθλιψη, να έχουμε αϋπνίες, άγχος, διάφορες διατροφικές διαταραχές και άλλες ψυχικά ζητήματα και θέματα. Έτσι, όλες μας οι προσπάθειες κατευθύνονται στο να φτάσουμε στην τελειότητα που δεν είναι ρεαλιστική. Αυτό από μόνο του μας κάνει να αισθανόμαστε κατάθλιψη και πολλές φορές αυτό μας φτάνει σε ένα σημείο που δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την ίδια μας την ζωή. Νιώθουμε χαμένοι χωρίς κάποιο τρόπο να βρούμε τον σωστό δρόμο για την ευτυχία μας

Απ' την άλλη μεριά τα πάνω κάτω της ζωής μας μας κάνουν να αισθανόμαστε πολλές φορές άσχημα και λυπημένοι. Αν η απελπισία και η κενότητα μας έχει κυριεύσει στη ζωή μας και δεν μπορεί να φύγει, άσχετα με το τι έχουμε δοκιμάσει, μπορεί να έχουμε κατάθλιψη.

Αϋπνία

Πολλοί από μας, κάποια στιγμή στην ζωή μας, είχαμε προβλήματα ύπνου παρόλο που είχαμε την δυνατότητα για έναν καλό ύπνο. Και πάλι, δεδομένου ότι οι ζωές μας έχουν γίνει πιο περίπλοκες, εάν αυτό το πρόβλημα υπάρχει και είναι επίμονο, τότε μπορεί να αναπτύξετε μια ψυχική διαταραχή την έλλειψη ύπνου που είναι γνωστή και ως αϋπνία. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε αρκετές ώρες γιατί στο μυαλό μας στροβιλίζουν διάφορες σκέψεις με αποτέλεσμα να ξυπνάμε πολύ κουρασμένοι και να θέλουμε να κοιμηθούμε διαρκώς. Δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε και έτσι δεν μπορούμε τελικά να διαχειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση ακόμη και την ίδια μας την ζωή. Η αϋπνία όπως πολλοί γνωρίζουν μπορεί να έχει πολύ άσχημες συνέπειες

Ανορεξία

Ο καθένας μας έχει βρεθεί σε ανάγκη να επιθυμεί να έχει διαφορετική εμφάνιση ή να βελτιώσει αυτήν που ήδη έχει. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση μας οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις όπου δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο διατροφής μας. Πιστεύουμε ότι σταματώντας την σωστή διατροφή μας θα αποκτήσουμε το σώμα και την εικόνα που έχει μπει στο μυαλό μας. Πολλές φορές οι διατροφικές μας συνήθειες αντικαθιστώνται με την ενασχόληση μας να είμαστε αδύνατοι, οι συνεχείς σκέψεις μας περιβάλλονται από την ιδέα για να είμαστε αδύνατοι καθώς και η ζωή μας έχει προσδιοριστεί ώστε να είμαστε αδύνατοι. Αυτό είναι σίγουρα ένα σημάδι μιας διατροφικής διαταραχής, και ενδεχομένως, ανορεξία.

Άγχος

Ο καθένας μας μπορεί να αγχώνεται και να είναι νευρικός κάποιες φορές. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν βρισκόμαστε σε κάποια οικονομική κρίση ή ακόμη όταν χρειάζεται να μιλήσουμε μπροστά σε πολύ κόσμο και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Για κάποιους, όμως, το άγχος γίνεται τόσο ισχυρό και τόσο συχνό, ώστε να αρχίσει να κυβερνάει τη ζωή τους. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να πάσχουν από κάποια αγχώδη διαταραχή.

Θεραπεία Online

Όταν αντιμετωπίζετε κατάθλιψη, αϋπνία, ανορεξία, άγχος ή και άλλες ψυχολογικές διαταραχές ή ακόμη και άλλα ψυχολογικά θέματα, θα πρέπει να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Η Ευγενία Κυρέζη που είναι κλινικός ψυχολόγος με τη χρήση online θεραπείας, μπορεί να σας βοηθήσει στην κατανόηση των προβλημάτων σας καθώς και στην ψυχική υγεία και συμπεριφορά μέσα από online συνεδρίες. Αυτό το επιτυγχάνει με τον καθορισμό των γενικών αρχών και έρευνα για την συγκεκριμένη περίπτωση σας. Οι online συνεδρίες μπορεί να γίνουν και σε άτομα αλλά και σε γκρουπ. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας ψυχικής υγείας που με τη βοήθεια της τεχνολογίας του διαδικτύου για να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση τυχόν ψυχολογικών προβλημάτων που μπορεί να έχετε.

Πως μπορώ να σας βοηθήσω

Επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω για να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά ζητήματα που μπορεί να έχετε με τη χρήση των υπηρεσιών μου, που παρέχουν στον χρήση online θεραπεία μέσω διαδικτύου ή ακόμα και με ψυχοθεραπεία στο γραφείο μου.

Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να έχετε. Δώστε μου την δυνατότητα να γίνω ο οδηγός σας στην ευτυχία και ευεξία σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε άτομο που βρίσκεται σε συνεδρίες με κάποιο επαγγελματία ψυχικής υγείας θα πρέπει να είναι ενήλικας, να έχει δηλαδή συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στην περίπτωση που κάποιο παιδί ή κάποιος έφηβος θα ήθελε να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί μου θα πρέπει ο γονέας ή κηδεμόνας του να παραχωρήσει υπεύθυνη δήλωση δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος και επιτρέπει στον ανήλικο γιο ή κόρη του να βρίσκεται σε συνεδρίες με ψυχολόγο είτε αυτές οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου είτε είναι συνεδρίες online.

ΕΠΑΝΩ